RECORDATORI D'INVITACIÓ A CONFERÈNCIA

RECORDATORI D'INVITACIÓ A CONFERÈNCIA

RECORDATORI

 
 

Francisco Hidalgo, administrador de Goldwater & Partners, es complau a convidar-vos a la

 
     

Conferència Oriol Amat: "PERSPECTIVES ECONÒMIQUES 2019-2020: DISRUPCIONS I INCERTESES. ESTEM PREPARATS?"

que tindrà lloc el dimecres 13 de novembre a les 18h, al SC Trade Center de Sant Cugat (Av Corts Catalanes, 5. Sant Cugat del Vallès), en el marc del programa Vallès Empresa.

En el que portem d'any, i molt especialment durant les darreres setmanes, hem estat sotmesos a un bombardeig de notícies i un munt d'articles d'opinió que es pregunten si estem a les portes d'una nova recessió.

Desacceleració de les grans economies, guerres comercials, Brexit, alentiment industrial, caiguda de les exportacions, mercat de deute, el model 'low cost', inestabilitat política... són el nostre pa de cada dia. I les empreses què? Què hem d'esperar els pròxims mesos? Com prevenir el nou escenari?

En aquesta conferència Oriol Amat, Degà de la UPF Barcelona School of Management i Catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat de la UPF, ens parlarà sobre que hi ha de cert de tot això en l'escenari actual, quines són les principals tendències a seguir i, conseqüentment, com les empreses haurien de preparar-se per fer front als reptes que se'ls venen a sobre.

Programa de la jornada:

17.45 h  Recepció i entrega de documentació.

18.00 h  Benvinguda d'Elena Vila, tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç de l'Ajuntament de Sant Cugat, i  de Francisco Hidalgo, administrador de Goldwaters & Partners, SL.

18.10 h  Conferència del Prof. Oriol Amat sobre Perspectives econòmiques 2019-2020: disrupcions i incerteses. Estem preparats?

19.00 h  Debat i torn de preguntes.

19.30 h  Refrigeri i espai relacional.

DIA: dimecres 13 de novembre HORA:  a les 18 h LLOC: SC Trade Center de Sant Cugat (Av Corts Catalanes, 5. Sant Cugat del Vallès). Com arribar-hi

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia mitjançant aquest formulari

[MÉS INFORMACIÓ]

ORGANITZA:

 

   
   

 COL·LABOREN:

       
   
         
 
Si no voleu rebre mes mails Esborrar