Presentació del cicle de conferències VALLES EMPRESA

  NOTA DE PREMSA

  05/11/2019

   
   
  D'esquerra a dreta, Carme Arché, Carlos Cordón, Fracisco Hidalgo i Xavier Garriga
  Un moment de la intervenció de Francisco Hidalgo, administrador de Goldwater & Partners

  Sota el lema "Empoderar per liderar" es presentava aquest matí en roda de premsa el programa Vallès Empresa, una iniciativa privada realitzada per empreses i professionals de la comarca que té com a objectiu enfortir i preparar als empresaris per afrontar els reptes del segle XXI.

  Promogut per la companyia Goldwater & Partners el programa compta amb la col·laboració d'empreses com Procer30Virtual, associacions com Cerdanyola Empresarial, Sant Cugat Empresarial, entitats com Barcelona Synchrotron Park i el suport institucional de l'ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

  Durant la roda de premsa, l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, que ha estat acompanyat per Carme Arché, regidora d'Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de Cerdanyola del Vallès, reconeixia el valor de la proposta com a font de generació de sinergies entre les empreses i, transmetia tot el seu suport a la iniciativa.

  Francisco Hidalgo, administrador de Goldwater & Partners, explicava com Vallès Empresa vol contribuir a la consolidació i creixement dels negocis de les empreses del Vallès i per fer-ho possible busca oferir eines i recursos sobre temes de gestió empresarial, per mitjà d'espais de formació, compartició d'experiències i debat. "La millora de la gestió passa per la formació –afirmava Hidalgo–. Una formació continuada en tots els àmbits empresarials que poden abarcar des del tecnològic, al financer, o al mediambiental, entre molts d'altres."

  Per la seva banda, Xavier Garriga, director de 30Virtual, definia Vallès Empresa com una iniciativa que pretén "sumar esforços i completar els serveis que ofereixen altres associacions i entitats com Cerdanyola Empresarial o Sant Cugat Empresarial. Aquí al Vallès tenim l'exemple del HUB30,nque promou la innovació del territori B30. Per què no pensar en una plataforma similar des del vessant de la gestió empresarial a la qual es puguin sumar tots aquells agents que hi hagi al territori."

  El programa formatiu de Vallés Empresa consta d'una sessió mensual. I la primera d'elles serà la del dimecres 13 de novembre sobre "Perspectives econòmiques 2019-2020: disrupcions i incerteses. Estem preparats?" amb Oriol Amat, degà de la UPF Barcelona School of Management i catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat. La conferència tindrà lloc al SC Trade Center (Avinguda Corts Catalanes, 5) de Sant Cugat del Vallès a les 18.00h, i és d'entrada gratuïta amb inscripció prèvia a la web de Goldwater & Partners.

  Calendari d'activitats del programa Vallès Empresa

  • 13 de novembre de 2019 a les 18h
   Oriol Amat: "Perspectives econòmiques 2019-2020: disrupcions i incerteses. Estem preparats?"
   Lloc: SC Trade Center (Avinguda Corts Catalanes, 5) de Sant Cugat del Vallès
  • 28 de gener de 2020 a les 18h
   Gregorio Labatut: La importància de la prevenció del blanqueig de capitals a l'empresa
   Conferència sobre la Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme
   Lloc: a dererminar
  • 25 de febrer de 2020 a les 18h
   Francisco Hidalgo: Finançament de l'empresa: Crèdits Privats o de la Societat?
   Lloc: a determinar
   
  Si vols modificar la teva subscripció o deixar de rebre aquest tipus correus pots escriure a vallesempresa@gwandp

   

  Esdeveniments

  Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31

  Facebook

  Twitter