Benvinguts

Imprimeix

 

Presentació

Som un grup professional especialitzat en la prestació de serveis d'assessorament a empresaris, empreses, entitats sense ànim de lucre o en règim d'atribució de rendes, en totes i cadascuna de les fases de l'organització: constitució, creixement-internacionalització i venda- traspàs o dissolució-cessament d'activitat.

Fundat el 2004 per la integració de les carteres i el personal dels despatxos PROCER, ASSESSORIA FISCAL I COMPTABLE i ORIENT & CIA AUDITORS CJC, S.L. ha anat creixent de mica en mica fent-se un buit dins dels Despatxos de mida petita de la província de Barcelona.

L'aplicació de criteris propis de l'auditoria és el factor diferencial del nostre grup que garanteix un alt grau de qualitat de servei en comparació amb altres empreses o despatxos de consultoria.

Amb més de 30 anys d'història, la nostra capacitat d'innovació i adaptació als canvis de tota mena que han esdevingut ens ha permès evolucionar al costat dels nostres clients i donar resposta a les seves noves demandes.

Àrees d'activitat

Prestem un ampli ventall de serveis de consultoria, assessoria i formació a empresaris, empreses, entitats sense ànim de lucre o en règim d'atribució de rendes, en totes i cadascuna de les fases de l'organització:

• Constitució
• Creixement-internacionalització (fussions & adquisicions)
• Venda-traspàs o dissolució-cessament d'activitat.

 

Avda. Catalunya, 48-50 1º 2ª
08290 Cerdanyola del Vallés (Barcelona)
  Tel.: +34 93 284 64 74
Fax: +34 93 692 88 60

 

COL·LABORADORS: