El Ministeri de Cultura ha atorgat els ajuts excepcionals als sectors del teatre i el circ corresponents a l'any 2020. Els terminis de justificació són, segons la línia de suport, el 30 de març i el 30 de juny de 2021

  A. Línia de suport a el manteniment de les estructures de les arts escèniques

  A1. Ajuts per a projectes integrals empresarials a empreses privades productores d'activitats d'arts escèniques (teatrals i circenses)
  A2. Ajudes a entitats sense ànim de lucre responsables d'arts escèniques (teatrals i circenses)
  A3. Ajudes a empreses i fundacions privades gestores de sales de teatre i circ responsables de programacions escèniques de teatre, circ i arts escèniques de carrer i/o responsables de projectes estables de creació, exhibició, investigació i formació en teatre, circ i arts escèniques de carrer
  A4. Ajudes a federacions, confederacions i associacions professionals d'arts escèniques (teatrals i circenses) d'àmbit estatal i projecció internacional

  B. Línia de suport a les activitats escèniques i projectes culturals (teatrals i circenses)

  B1: Gires teatrals pel territori nacional
  B1: Gires circenses pel territori nacional
  B1: Gires de coproduccions teatrals i circenses interautonòmiques
  B1: Gires teatrals per l'estranger
  B1: Gires circenses per l'estranger
  B1: Produccions teatrals i circenses a l'estranger
  B2. Suport a les residències artístiques teatrals i circenses en el territori nacional
  B2. Suport a programacions anuals d'àmbit nacional i formació en sales de teatre i circ
  B2. Suport a projectes estables de creació, exhibició investigació i formació en sales de teatre i circ
  B3. Ajudes a la realització de festivals, fires, mostres circuits i altres esdeveniments circenses
  B3. Ajudes a la realització de festivals, fires, mostres circuits i altres esdeveniments teatrals

  Justificació de les ajudes concedides de la Línia A: suport a el manteniment de les estructures de les arts escèniques (teatrals i circenses)

  • El termini de justificació finalitzarà el 31 de març de 2021, excepte per a la modalitat A4, el termini de justificació finalitzarà el 30 de juny de 2021.
  • Justificació:
   • Ajudes concedides superiors a 60.000 €: S'aportarà un informe d'auditor de comptes (inscrit com a exercent en el Registre Oficial d'Auditors de Comptes, dependent de l'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes) referit, exclusivament, a les despeses i ingressos corresponents a la sol·licitud realitzada i no a la totalitat del compte anual de l'entitat beneficiària.
   • Ajudes concedides inferiors a 60.000 €: en aquest cas, l'auditor podrà realitzar el seu informe aplicant la tècnica de mostreig. No obstant això, l'òrgan concedent, si així ho cregués convenient, podria sol·licitar als beneficiaris els justificants o documentació pertinent que estimi oportuns per tal d'obtenir evidència raonable de l'adequada aplicació de la subvenció.

  Justificació de les ajudes concedides de la Línia B: ajuda a les activitats escèniques i projectes culturals (teatrals i circenses)

  • El termini de justificació finalitzarà el 30 de juny de 2021.
  • Justificació.
   • Ajudes concedides superiors a 60.000 €: Un informe d'auditor de comptes substituirà la presentació d'originals o fotocòpies dels documents de despesa, així com de l'acreditació del seu pagament.
   • Ajudes concedides inferiors a 60.000 € o en subvencions de qualsevol quantia concedides a ens o entitats públiques que aportin certificat de la relació de despeses expedit per qui tingui la competència en cada cas: es pot substituir la presentació d'originals o fotocòpies dels documents d' despesa, així com de l'acreditació del seu pagament, mitjançant l'aportació d'un informe d'auditor de comptes inscrit com a exercent en el Registre Oficial d'Auditors de comptes depenent de l'Institut de Comptabilitat i Auditoria de comptes.

  Més informació a Ajudes a el teatre i a el circ - Convocatòria 2020 (instruccions per a la justificació

  L'equip de professionals de Goldwater & Partners (G&P) ens posem al servei de les empreses i entitats per elaborar l'informe a presentar. Els interessats poden contactar directament a través dels nostres canals habituals (Tel. 932.846.474; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

   

  Esdeveniments

  Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31

  Facebook

  Twitter