Clam del col·lectiu d’assessories i consultories de Sant Cugat Empresarial, per exigir canvis radicals a l’Administració Pública

  Clam del col·lectiu d’assessories i consultories de Sant Cugat Empresarial, per exigir canvis radicals a l’Administració Pública

  L’associació Sant Cugat Empresarial va organitzar el dimecres una reunió de treball extraordinària amb totes les companyies associades vinculades al sector de l’assessoria, l’advocacia, i la consultoria d’empreses, per analitzar l’impacte social i econòmic de la crisi derivada de la Covid-19.

  Els empresaris presents a la reunió han exigit a l’administració pública canvis radicals en la manera d’actuar i de relacionar-se amb el món real, i han assenyalat que no sortirà indemne d’aquesta situació, ja que els nous horitzons de futur passen perquè les administracions canviïn absolutament i esdevinguin unes noves estructures de serveis als ciutadans.

  El col·lectiu d’assessories, consultories i advocats ha assenyalat que durant aquesta crisi han jugat el paper de ‘sanitaris de les empreses’, realitzant tasques de substitució de l’administració pública, recolzant, tutelant i acompanyant a aquest teixit empresarial afectat per la pandèmia.

  Les companyies han reivindicat el paper del sector privat, assenyalant que són part de la solució. Reclamen que s’ajudi a les pimes i el teixit emprenedor, que és el que porta la riquesa del país i qui pot continuar, en el futur, en quotes de benestar social.


  El col·lectiu de consultories, assessories financeres i advocats de Sant Cugat Empresarial ha consensuat tres punts de reivindicació:

  • L’eficiència de l’administració pública no només es pot demostrar amb la inspecció fiscal o l’ànim recaptatori.
  • Reivindicar el bon funcionament de tot els sistema públic amb ajuts a les empreses, als autònoms i als treballadors.
  • Mentre hi hagi increment d’atur i tancament d’empreses, no es poden incrementar impostos, ni apujar els sous de l’administració pública.

  Esdeveniments

  Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31

  Facebook

  Twitter