Consultoria

   

   

  A través d'aquest departament proporcionem suport i resolució de consultes relacionades amb els temes de gestió i gestió de les empreses en els àmbits relacionats amb l'economia i el finançament dels mateixos.

  Aquí relacionem algunes d'aquestes obres.

   

  02.- Concursal

   

  Concursal

  • Administració Concursal
  • Elaboració de Plans de Viabilitat
  • Assessorament en la presentació del concurs

  L'entrada en vigor de la Llei 22/2003, la insolvència ha omplert els despatxos i auditors d'advocats amb una allau de procediments concursals agreujats, a més de l'especial situació econòmica i financera de l'economia espanyola.

  A GOLDWATER & PARTNERS hem apostat per la qualitat en aquest servei i estem registrats com a administradors concursals en els jutjats mercantils.

  El nostre treball també consisteix a preparar i/o acompanyar a l'empresa en cas de crisi empresarial, ajudant en la recerca de refinançaments, vendes d'unitats productives, etc.

   

  03.- Blanqueig de Capitals

   

  Blanqueig de Capitals

  • Implementació del sistema de prevenció
  • Revisió del sistema
  • Formació específica

  La Llei de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme estableix l'obligació de determinades assignatures (incloent-hi els auditors) a col·laborar en aquest àmbit amb el servei espanyol de prevenció de blanqueig de capitals (SEPBLAC).

  A més, és obligació de revisar els procediments aplicats per les matèries obligatòries, com ara els empleats bancaris, els advocats, els directius, etc., mitjançant l'emissió d'un informe signat per un expert independent.

  01.- Consultoria empresarial

   

   Consultoría Empresarial

  Col·laborem amb empreses d'assessoria i gestió empresarial en l'àmbit fiscal, laboral i Mercantil, així com en qüestions jurídiques i temàtiques perquè la seva empresa pugui dormir tranquil·lament

  Una bona combinació entre els assessors legals i de negoci de l'empresa i els seus auditors contribueix a una millora en el resultat d'aquesta gestió.

  Per això col·laborem amb les empreses i professionals que assessoren els nostres clients.

  Una qüestió que està prenent un espectacular auge és l'anomenada "outsourcing" per la qual les empreses poden desenvolupar tota la seva tasca administrativa sense haver de tenir una plantilla extensa.

   

  Esdeveniments

  Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31

  Facebook

  Twitter