Benvinguts

   

  Presentació

  Som un grup professional especialitzat en la prestació de serveis d'assessorament a empresaris, empreses, entitats sense ànim de lucre o en règim d'atribució de rendes, en totes i cadascuna de les fases de l'organització: constitució, creixement-internacionalització i venda- traspàs o dissolució-cessament d'activitat.

  Fundat el 2004 per la integració de les carteres i el personal dels despatxos PROCER, ASSESSORIA FISCAL I COMPTABLE i ORIENT & CIA AUDITORS CJC, S.L. ha anat creixent de mica en mica fent-se un buit dins dels Despatxos de mida petita de la província de Barcelona.

  L'aplicació de criteris propis de l'auditoria és el factor diferencial del nostre grup que garanteix un alt grau de qualitat de servei en comparació amb altres empreses o despatxos de consultoria.

  Amb més de 30 anys d'història, la nostra capacitat d'innovació i adaptació als canvis de tota mena que han esdevingut ens ha permès evolucionar al costat dels nostres clients i donar resposta a les seves noves demandes.

  Àrees d'activitat

  Prestem un ampli ventall de serveis de consultoria, assessoria i formació a empresaris, empreses, entitats sense ànim de lucre o en règim d'atribució de rendes, en totes i cadascuna de les fases de l'organització:

  • Constitució
  • Creixement-internacionalització (fussions & adquisicions)
  • Venda-traspàs o dissolució-cessament d'activitat.

   

  Avda. Catalunya, 48-50 1º 2ª
  08290 Cerdanyola del Vallés (Barcelona)
    Tel.: +34 93 284 64 74
  Fax: +34 93 692 88 60

   

  COL·LABORADORS:

  Properes activitats

  No hi ha cap event properament

  Facebook

  Twitter

  Gwandpartners
  Gwandpartners . @Gwandpartners continúa su proceso de expansión nacional con la apertura de una nueva oficina en Moguer (Huelva). Se trata ya de la cuarta sede, tras las de Madrid, Zaragoza y Sevilla. www.gwandp.com/index.php/es/noticias/recientes/8-noticias/148-goldwater-partners-abre-despacho-en-moguer-huelva pic.twitter.com/LWyxBMLEjY
  04:56PM Jan 18
  Gwandpartners
  Gwandpartners El equipo de Grupo G&P os desea Felices Fiestas pic.twitter.com/hKZtyCqNmV
  09:47AM Dec 20
  Gwandpartners
  Gwandpartners Estos días asistimos a la 12ª edición del #AuditMeeeting que organiza @REAauditores y del que somos entidad colaboradora pic.twitter.com/wKJSSOJn1z
  08:15AM Dec 17
  Gwandpartners
  Gwandpartners Goldwater & Partners, entidad colaboradora de la 12ª edició de l’AuditMeeting que organiza @REAauditores el 16 i 17 de diciembre en Madrid. gwandp.com/index.php/es/noticias/recientes/8-noticias/144-goldwater-partners-entidad-colaboradora-del-xii-congreso-de-auditoria-de-cuentas-auditmeeting pic.twitter.com/xBzQptKeFp
  09:46AM Dec 11